5e jubileum editie van The Balkans International Wine Competition (BIWC 2016)

BIWC8Het was voor ons weer een groot plezier om de 5e jubileum editie van de Balkans International Wine Competition (BIWC 2016) bij te kunnen wonen. Felicitaties aan de organisatoren en dank voor de uitnodiging. Het was echt een leuke feest.

Het concours zelf werd gevolgd door een Wijnfestival voor professionals en consumenten. Wij proefden weer veel ontzettend mooie wijnen – wit, rood en rosé, en zijn benieuwd naar de resultaten. Het festival werd geopend door de organisatoren Galina Niforou en Konstantinos Lazarakis. Exposanten en gasten van het forum werden verwelkomd door Radoslav Radev, voorzitter van de Bulgaarse National Vine and Wine Chamber en Krasimir Koev, CEO van The Executive Agency of Vine and Wine (Bulgarije).
Op de Galadiner en tijdens de prijsuitreiking hebben wij kennis gemaakt met de ambassadeur van Israël Mvr. Irit Lilian, mevr. Anna Sendova – bestuurslid van BCCI, veel buitenlandse gasten uit Japan, Servië, Griekenland, Albanië, Italië, Turkije, Georgië, Israël en de internationale jury van BIWC 2016.
BIWC1
BIWC3
BIWC5
BIWC4